Hoe heet heb je de oven staan Carla en hoe hoog staat het blik? (in de oven) En begrijp ik het goed, gebruik je niet het vruchtvlees van de pompoen maar wel de schil? Sorry, ik ben een oen met koken en moet alles tot in de details weten... ;-)
Haha,ik ben een oen in recepten schrijven bedoel je! De pitten moeten eruit, niet het vruchtvlees! Midden van de oven ongeveer 200 graden. Pompoen dus ook in de oven en dan kan je daarna het vruchtvlees makkelijk van de schil afhalen! Die schil is overigens ook eetbaar maar heb ik nu niet gebruikt...
4 opmerkingen:
He Car,ik zoek je pompoenmuffins maar ik zie geroosterde groentensoep.
x Mir
Hoe heet heb je de oven staan Carla en hoe hoog staat het blik? (in de oven) En begrijp ik het goed, gebruik je niet het vruchtvlees van de pompoen maar wel de schil? Sorry, ik ben een oen met koken en moet alles tot in de details weten... ;-)
Haha,ik ben een oen in recepten schrijven bedoel je! De pitten moeten eruit, niet het vruchtvlees! Midden van de oven ongeveer 200 graden. Pompoen dus ook in de oven en dan kan je daarna het vruchtvlees makkelijk van de schil afhalen! Die schil is overigens ook eetbaar maar heb ik nu niet gebruikt...
Aha, dus het waren toch niet zo van die oenige vragen die ik daar stelde... ;-)
Een reactie posten